منوی گیلانی کا
اکانت لاگین سبد سرچ

Product

سبد0

دانستنی ها

طرز تهیه کمپوت خوج یا گلابی وحشی

طرز تهیه کمپوت خوج یا گلابی وحشی

لایک.

دیتا تاریخ:

چشم نمایش:.

طرز تهیه کمپوت خوج یا گلابی وحشی

گلابی وحشی
آب جوش-: 1 پیمانه
سرکه: 1/4 پیمانه
نمک : 1 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه کمپوت خوج یا گلابی وحشی

ابتدا خوجها را شسته و تمیز کرده ،میگذاریم تا خشک شود 

مقداری آب را جوش آورده و میگذاریم تا سرد شود

یک ظرف شیشه ای برداشته و خوجها هارا در آن میچینیم

نمک را در آب جوشیده سرد شده حل میکنیم و سرکه را هم اضافه میکنیم

حالا آب را در شیشه مورد نظر میریزیم و سرش را محکم میبندیم تا هوا نداشته باشد

بعد از دو هفته سر شیشه را باز میکنیم اگر ازگیل کم کم در حال نرم شدن است آماده نوش جان کردن است .

آب خوج ترشی خوج

آب خوج

برای آب خوج باید سنگ خوج باشد سفت و کال باشد

آب باید حتما جوشیده و سرد باشد

نمک بسته به ذائقه شما دارد میتوان مقدارش را کم و زیاد کرد

سرکه برای خوش طعم شدن و زودتر اماده شدن هست

عده ای آب و سرکه میریزن،میزارم دوهفته بمونه

بعدش نمک میریزن ،در هر دو صورت درست هست

....

#گلابی وحشی

#آدوده خوج

#ترشی خوج

#ترشی گلابی

#گلابی وحشی رودسر

linkedin facebook instagram pinterest reddit twitter

گیلانیکا

هدف ما در گیلانیکا ایجاد یک بازار سراسری است که هر کسی بتواند آزادانه محصولات و خدمات مرتبط با حوزه کشاورزی را صرف نظر از مرزهای جغرافیایی، معرفی و معامله کند. ایجاد بستری آسان، در دسترس و قابل اعتماد برای همکاری فعالین زنجیره تامین محصولات کشاورزی
سایت فروش محصولات شمال گیلانی کا logo-samandehi

راه های ارتباطی

شماره تماس: 09115033667
Email: info@gilaneka.ir
Email: gilanekala@gmail.com
آدرس : رودسر-خیابان شهدا-پشت بازار محلی برنج فروشان
آدرس باغ گل:رودسر قاسم آباد علیا کوچه شالیزار منزل رمضانعلی رمضانی

codegilaneka



کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت گیلانیکا می باشد